Header Image

Autobedrijf

Wij zijn een merkonafhankelijke garage voor Apeldoorn en omstreken.

U bent welkom bij ons voor alle voorkomende reparaties en periodiek onderhoud aan uw auto, camper of lichte bedrijfswagen, zodat u weer veilig vele kilometers op weg kunt. Een van de belangrijkste graadmeters van onze kwaliteit is de mate van klantentrouw. Door onze no nonsens en open benadering van reparatie en onderhoud richten wij ons op een langdurige samenwerking met u waarbij naast de relatie, betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto voorop staan.

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit.Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. De kosten voor de APK zijn inclusief een roetmeting voor dieselauto’s of 4 gasmeting. Wij voeren onderhoud uit volgens specificaties van de autofabrikant en ook bij controles en onderhoud aan remmen, uitlaten, accu’s en schokdempers bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor uw banden bent u bij ons aan het goede adres. We leveren uw nieuwe banden inclusief montage. Wilt u winterbanden dan is ook de opslag van uw zomerband geregeld bij ons. De wissel van uw banden is snel geregeld en u kunt weer veilig op weg.  Ook het monteren van een trekhaak behoort bij ons tot de mogelijkheden. Geef uw wensen door en we zullen u scherp offreren voor uw vaste of afneembare trekhaak inclusief montage.

Top
Beoordeling door klanten: 9/10 - 206 beoordelingen