Wat is reviseren?

MRA BV reviseert o.a. auto-, scheeps-, industriemotoren en cilinderkoppen. Wij passen cilinderkoppen aan voor L.P.G., testen materiaal op haarscheurtjes, zowel op bedrijfstemperatuur als onder druk, slijpen kruk- en nokkenassen en doen draai- en freeswerk.

Reviseren begint met het demonteren en grondig reinigen van een motor. Aansluitend volgt een nauwkeurige controle van alle onderdelen, waarbij beoordeeld wordt welk onderdeel aan vervanging toe is of welk onderdeel gereviseerd kan worden, maar ook welk onderdeel goed is. Op speciale bewerkingsmachines worden cilinderblokken volgens fabrieksnormen geboord en gehoond, met inachtneming van de voorgeschreven toleranties op het gebied van compressieverhoudingen en cilinderboringen.

Zo wordt het bewerken van drijfstangen en drijfstangbussen uitsluitend volgens de voorgeschreven ruwheidsgaranties en juiste toleranties uitgevoerd.

Nadat alle onderdelen weer schoon, gereviseerd en opnieuw gespoten of vervangen zijn, wordt de motor samengebouwd, gecontroleerd en ingebouwd of afgeleverd met een BOVAG garantiebewijs voor een nieuw lang leven.

Top
Beoordeling door klanten: 9/10 - 206 beoordelingen