Nieuws Update

MRA Motoren Revisie & Autobedrijf in Apeldoorn viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het revisiebedrijf en bedrijf in onderhoud van personenwagens, kleine bedrijfswagens en campers is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Stefan Niessink, Bovag adviseur, ontvingen de eigenaren van MRA Motoren Revisie & Autobedrijf, Harry en Laudi Harwig, een speciale oorkonde.

Het verhaal:

MRA Motoren Revisie & Autobedrijf staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang,

MRA Motoren Revisie & Autobedrijf biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

 

Historie

In 1972 werd het revisiebedrijf HAKA gestart en het Bovag lidmaatschap was een feit.

In 1991 werd het bedrijf voortgezet door de zonen van de eigenaren van HAKA onder de naam Motoren Revisie Apeldoorn. Eerst nog als revisiebedrijf, dit alles aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Maar vanaf 2000 ook in het nieuwe pand aan de Prinsenweide 62 te Apeldoorn. Waar eerst alleen revisie van brandstofmotoren werd uitgeoefend werd het bedrijf in 2006 uitgebreid met een nieuwe hal waarin tot op heden APK, reparatie en onderhoud wordt gepleegd aan personenwagens, kleine bedrijfswagens en de laatste jaren ook aan campers. In 2006 nam een vennoot afscheid en treed de echtgenote van Harry Harwig, Laudi Harwig, toe tot de vennootschap. De bedrijfsnaam verandert in MRA Motoren Revisie & Autobedrijf.

MRA Motoren Revisie & Autobedrijf is een bedrijf waar 8 personen werkzaam zijn, een team waar Harry en Laudi trots op zijn. Er is veel kennis in huis waar zowel de zakelijke als particuliere klant graag gebruik van maakt.

De goed ingerichte werkplaatsen maken het mogelijk klant- en doelgericht te kunnen werken.

In 2022 mag MRA Motoren Revisie & Autobedrijf dan ook met trots de oorkonde van 50 jaar Bovag lidmaatschap in ontvangst nemen.

 

 

Sinds 1930
BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Top
Beoordeling door klanten: 9/10 - 206 beoordelingen