Over MRA

Vanaf 1991 is MRA actief in de revisie van alle soorten verbrandingsmotoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur en jarenlange vakkennis, waardoor motoren weer een tweede leven krijgen.Uiteraard worden alle ruil- en gereviseerde motoren met volledige BOVAG garantie afgeleverd. Met 7 medewerkers, een bedrijfspand van 1000 m2 en een grote voorraad onderdelen is een snelle service mogelijk.

Vanaf 2006 zijn we ook actief als onafhankelijk autobedrijf en kunnen we onze klanten veel bieden. Denk aan de APK keuring en het onderhoud van uw personenauto, camper of lichte bedrijfswagen.

Ook Motor sectioning valt binnen ons vakgebied, dit is het openwerken van motoren, versnellingsbakken en andere technische delen van auto’s. MRA maakt zo de modernste autotechniek letterlijk zichtbaar; een voor het Europese vasteland unieke service. Tot onze opdrachtgevers behoren importeurs, scholen, trainings- en opleidingscentra. Zij gebruiken de door ons blootgelegde techniek voor promotionele doeleinden, zoals bij autoshows, modelpresentaties en dealeropeningen. En natuurlijk ook voor het scholen en trainen van (auto)technici in de breedste zin van het woord.

 

Top
Beoordeling door klanten: 9/10 - 206 beoordelingen